Artikelindex

Beste Watervrienden,

Tijdens de afgelopen jaarvergadering is er tussen de regels door melding gemaakt van het feit dat ik binnenkort zal gaan stoppen met mijn werkzaamheden voor de hellingcommissie. Omdat er helaas niet is uitgelegd wat hiervan de reden is, wil ik jullie graag alsnog een korte toelichting hierop geven.

Jammer genoeg is dit niet direct een kwestie van willen, maar van moeten, omdat ik sinds 2 jaar een gescheurde spier in mijn schouder heb waarvan ik inmiddels steeds vaker last krijg tijdens mijn werkzaamheden op de helling. Omdat ik het gevoel heb dat ik mij hierdoor niet meer voor de volle 100% kan inzetten tijdens het uitoefenen van de werkzaamheden, heb ik besloten om te stoppen.

In de afgelopen (bijna) 19 jaar heb ik mij met veel plezier mogen inzetten voor de vereniging. Tijdens deze periode heb ik de helling op vele onderdelen technisch verbeterd waar wij als commissie profijt van hebben. Uiteraard sta ik tot jullie beschikking mocht dit nodig zijn.

Iedereen een fijn vaarseizoen!

Met vriendelijke groet,

Albert van Giezen